U kunt het waarschijnlijk wel, u staat onder de douche maar het water blijft ijskoud. In dit geval heb je een koude douche in plaats van de warme waar u waarschijnlijk de voorkeur aan geeft. Grote kans dat er iets mis is. Er zijn verschillende redenen die tot een koud water douche kunnen leiden. Waarschijnlijk is er iets aan de hand met uw Cv-ketel. Neem contact op met de loodgieter in Oosterhout. Ze staan 24/7 voor u klaar en zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk is opgelost. Zo kunt u snel weer genieten van een warme douche.

Wat kunt u zelf doen?

Het is het beste om gelijk een loodgieter in te schakelen als u cv-ketel problemen heeft. Cv-ketels zijn namelijk vrij complex. Het is ook zo dat een verkeerd afgestelde cv-ketel voor vrij gevaarlijke situaties kan zorgen. Het gevolg hiervan is brandgevaar en vergiftiging (koolmonoxide). De loodgieter in Oosterhout heeft veel ervaring met het werken met cv-ketels. Ze kunnen dan ook gelijk een goede en oplossing zoeken voor u!

De loodgieter in Oosterhout

De loodgieter in Oosterhout staat 24/7 voor u klaar en helpt u graag om de goede oplossing te zoeken. Het ligt aan het type cv-probleem wat de gepaste oplossing is. Soms gaat het om het resetten van de cv-ketel maar deze kan helaas soms ook defect zijn. De loodgieter in Oosterhout zal dan de kapotte onderdelen of leidingen voor u vervangen. Zo hoeft u niet meer onder een koude douche te staan!

De loodgieter in Oosterhout helpt naast het probleem van de koude douche oplossen ook bij:

  • Defecte onderdelen
  • Storingen
  • Geluidsoverlast cv-ketel
  • Geluidsoverlast verwarmingen
  • Lekkende verwarming
  • Radiatoren niet warm genoeg
  • Verwarming niet egaal warm

Schroom niet en laat het probleem zo snel mogelijk oplossen door de loodgieter in Oosterhout! De loodgieter heeft jarenlange ervaring waardoor hij snel en op een vakkundige manier ervoor kan zorgen dat u weer warm water heeft.