Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

Het komt geregeld voor, dat u pas buiten de gebruikelijke werktijden tegen een verstopping in uw afvoer, een storing in uw CV– of combiketel of een lekkage rond uw leidingen aanloopt. In deze gevallen zullen veel loodgieters u niet meer kunnen helpen. Gelukkig laat onze 24 uurs loodgieter in Oosterhout u niet in de kou of stank staan! Wij komen ook op de late avond of zelfs ’s nachts naar u toe om hulp te bieden bij het verhelpen van dergelijke problemen. Zo weet u zeker dat u de volgende ochtend weer gebruik kunt maken van het toilet, dat u ’s nachts een lekker warme woning heeft en dat u geen waterschade oploopt als gevolg van een lekkage.

Wanneer 24 uurs loodgieter in Oosterhout bellen?

U zult begrijpen dat niet iedere klus moet worden uitgevoerd door de 24 uurs loodgieter in Oosterhout, denk bijvoorbeeld aan nieuwe leidingen, de installatie van sanitair, etc. Wel is de 24 uurs loodgieter handig, als u een verstopping in uw riolering heeft, als de verwarming niet meer werkt terwijl het koud is, enzovoorts. De 24 uurs loodgieter zal na uw telefoontje direct naar u toe komen, om het probleem direct voor u op te lossen, waar mogelijk.

Soms zal het niet haalbaar zijn om te zorgen voor een structurele oplossing, bijvoorbeeld als bepaalde onderdelen vervangen moeten worden die momenteel niet op voorraad zijn. In dat geval zorgt onze loodgieter voor een tijdelijke oplossing en komen we op een later tijdstip bij u terug.

24 uurs loodgieter

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!