Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

Wij verhelpen lekkages, verstoppingen en storingen, we repareren uw Cv-ketel en we installeren een nieuwe als dit nodig is! We voeren alle loodgieterswerkzaamheden zo spoedig mogelijk uit, zodat u zo min mogelijk last van ons heeft. Maak hier een afspraak en onze vakbekwame loodgieters komen direct naar u toe!

We zijn actief in Oosterhout en de omliggende plaatsen: Baarschot Den Hout Dongen Dorst Drimmelen Eind van den Hout Geertruidenberg Groenendijk Heikant Heistraat Hespelaar Made Oosteind Raamsdonk Raamsdonksveer Seters Steelhoven Steenoven Ter Aalst Teteringen Vijfhuizen Vrachelen

Dit kan zeer eenvoudig door dit telefoon nummer te bellen: 0162-782568.

Onze loodgieters staan dag en nacht voor u klaar, ook in de weekenden en tijdens feestdagen. We hanteren daarnaast een spoedservice. U kunt ons 24/7 bereiken voor al uw vak gerelateerde problemen en we komen direct naar u toe.

Bij een storing van de cv-ketel, kan dit soms eenvoudigweg verholpen worden door het resetten van de cv-ketel. Ook kan het ontluchten van de cv-ketel soms de oplossing bieden. Als u een gaslucht ruikt is het verstandig de cv-ketel zo snel mogelijk te laten repareren. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid.

Een verstopping van het toilet kan vaak door u zelf verholpen worden met een ontstopper. Ook een chemische ontstopper kan helpen. De chemische ontstopper bevat middelen die de verstopping oplossen. Als het u zelf niet lukt om de wc te ontstoppen kan er een loodgieter gebeld worden.

Van Beers

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!