Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

U kent het wellicht, op die ene koude winterdag krijgt u te maken met een storing in uw CV ketel of boiler. Niet alleen vervelend dat u hier een loodgieter voor moet inschakelen, nog vervelender is het dat u niet langer een warme woning heeft, geen warm water voor een lekkere douche, enzovoorts. Vaak is slijtage of een defect aan onderdelen of een grote hoeveelheid stof in uw CV ketel de oorzaak van een dergelijke storing. Dit kunt u gelukkig voorkomen door tijdig de hulp in te schakelen van een erkende loodgieter, die uw CV- of combiketel eens per half jaar nakijkt op bovenstaande punten. Voor onderhoud aan de CV in Oosterhout bent u bij ons aan het juiste adres! Onze loodgieters hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van onderhoud en het repareren van uw CV bij eventuele storingen.

Meer dan onderhoud aan uw CV in Oosterhout

Onze service gaat echter verder dan enkel het onderhoud aan uw CV, we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren over een overstap naar een combiketel.

Wat is het verschil tussen een CV ketel en een combiketel?

Een CV ketel is enkel voor de verwarming van uw woning. Hierbij heeft u een aparte boiler nodig om warm kraan en douchewater te krijgen. Een combiketel is een samenvoeging van een losse boiler en CV ketel tot een apparaat! Iets waar veel mensen, zeker in oudere woningen, nu nog geen gebruik van maken. Zonde, want een combiketel kan u veel energie besparen op jaarbasis en is daarnaast een stuk milieuvriendelijker.

Heeft u last van een storing? Wilt u uw huidige boiler en CV ketel vervangen voor een combiketel? Of heeft u onze hulp nodig voor onderhoud? We staan voor u klaar!

Waarom onderhoud aan uw cv-ketel?

Door regelmatig uw cv-ketel te laten onderhouden voorkomt u storingen en dat er onderdelen stuk gaan. Dat gaat samen met forse reparatiekosten. Daarnaast is het onderhouden van uw cv-ketel energiezuinig en milieuvriendelijk. Uw bespaard hiermee tot wel 10% op uw energierekening en doordat u minder CO2 uitstoot is uw cv-ketel beter voor het milieu. Tenslotte verhoogt onderhoud de brandveiligheid en zo heeft u minder kans op een lekkage van koolstofmonoxide.

Wat controleert de monteur bij cv-ketel onderhoud?

  • de montage van de cv-ketel
  • de afstelling van de cv-ketel
  • of er lekkages zijn
  • of de waterdruk voldoende is
  • of alle meters nog goed werken
  • of alle leidingen goed werken
cv-ketel onderhoud

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!