Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

Heeft u momenteel last van lekkende kranen in Oosterhout? Het is in dat geval sterk aan te raden op korte termijn voor een oplossing te zorgen. Mocht u eerder een kraan gemonteerd hebben, dan loont het om eerst zelf een poging te wagen. Mogelijk is het rubberen ringetje aan de binnenzijde van de kraan gescheurd of geknapt. Het vervangen van dit rubberen ringetje kan al voldoende zijn om de lekkende kraan op te lossen. Houd er rekening mee, dat de watertoevoer eerst moet worden afgesloten voordat u aan het herstel van de lekkage kunt beginnen.

Niet altijd wordt een lekkage rond de kraan veroorzaakt door een gescheurd of geknapt rubberen ringetje. Zo kan er bijvoorbeeld ook sprake zijn van een verkeerd aangesloten leiding, een versleten aansluitpunt tussen twee leidingstukken, enzovoorts. Onze loodgieters helpen u bij het achterhalen van de oorzaak van de lekkage. Op basis van de gevonden oorzaak wordt de lekkage vervolgens voor u opgelost.

Lekkende kranen verhelpen

Bij het repareren van lekkende kranen hoeft u niet tot een volgende werkdag te wachten. Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar bij een lekkage rond de kraan. Door de lekkage direct op te laten lossen bij het detecteren hiervan, kunt u een vervelende vochtschade aan uw woning voorkomen. Vochtschade kan het gevolg zijn van vocht wat in een keukenkastje of muur trekt. Ook vocht dat in de vloer onder de kraan trekt leidt vaak tot schade. Het herstel hiervan is niet altijd mogelijk, afhankelijk van de gebruikte materialen. U herkent deze schade aan houtrot of bijvoorbeeld een lichtgele vlek op de muur. Deze vlek is vaak een voedingsbron voor schimmels.

Tip: voorkom een lekkende kraan, door kranen altijd aan te laten sluiten door een ervaren vakman. Het aansluiten van leidingen en kranen is geen eenvoudige klus.

lekkende kraan

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!