Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

Met name in de wintermaanden is het bijzonder vervelend, wanneer de cv-ketel niet goed functioneert. U moet er toch niet aan denken, dat u een lange tijd zonder verwarming zit! Onze loodgieter helpt u graag bij het uitvoeren van een cv-ketel reparatie in Oosterhout. Dit is overigens niet altijd noodzakelijk. Soms is het voldoende om het apparaat opnieuw op te starten, door de stekker enige tijd uit het stopcontact te trekken. Daarbij kunt u op het display van uw cv-ketel achterhalen, wat voor type fout er ontstaan is. Zoek de getoonde foutcode op in de handleiding van uw apparaat. Helaas is het lang niet altijd mogelijk om een reparatie zelf uit te voeren.

Een cv-ketel reparatie in Oosterhout uitvoeren? Bel onze loodgieter!

Onze loodgieter heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van een cv-ketel reparatie in Oosterhout. Op basis van deze ervaring is de bron van een storing vaak snel gevonden. Mogelijk moet de cv-ketel worden bijgevuld, moeten er versleten onderdelen in de cv-ketel vervangen worden, enzovoorts. In de meeste gevallen is een reparatie dezelfde dag nog voor u uitgevoerd, wanneer de te vervangen onderdelen voorradig zijn. Tijdens de koudste winterdagen kunt u onze spoedservice inschakelen. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Noodzaak van een reparatie voorkomen

Nog beter is het vanzelfsprekend om de noodzaak van een cv-ketel reparatie te voorkomen. Dit doet u door regelmatig cv-ketel onderhoud uit te laten voeren door onze loodgieter in Oosterhout. Bij het onderhoud aan uw cv-ketel worden de verschillende onderdelen voor u nagelopen en waar nodig vervangen. De kans op een storing in het apparaat is op deze wijze bijzonder klein. Plan het cv-ketel onderhoud aan uw apparaat alvast in voor dit en volgend jaar! Onze loodgieter helpt u graag.

CV ketel reparatie

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!