Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

Regelmatig komt het voor dat er iets verstopt is in de woning. Het maakt niet uit om wat voor een verstopping het gaat, het is heel vervelend als u er last van heeft. Vaak is het noodzakelijk dat een verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt. Loodgieter Oosterhout helpt u graag bij het verhelpen van uw verstoppingen.

Verstoppingen toilet, douche en gootsteen

Spoelt uw toilet, douche of gootsteen niet meer door? Als u zelf aan de slag bent gegaan met ontstoppingsmiddelen, maar dit geen effect heeft gehad, dan is het verstandig om Loodgieter Oosterhout in te schakelen. Verstoppingen kan u in het dagelijks leven erg belemmeren, en kan zelfs lekkages of overstromingen veroorzaken. Het is dan ook noodzakelijk dat deze verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarom hebben wij een spoedservice, waarmee we dezelfde dag nog bij u langskomen om het probleem te verhelpen.

Om een verstopte afvoer te voorkomen, is het verstandig om niks door te spoelen wat er niet hoort. Vochtige toiletdoekjes worden bijvoorbeeld vaak in het toilet gedeponeerd en doorgespoeld. Dit geldt ook voor maandverband. Daarnaast kan een te grote hoeveelheid toiletpapier ook voor een verstopping zorgen. Wij gebruiken bijvoorbeeld een veer om de toiletafvoer te verstoppen en uw wc weer goed door te laten lopen. Als dit niet werkt, dan hebben we nog ander gereedschap achter de hand.

Dakgoot verstopt

Een verstopte dakgoot komt minder vaak voor. Regenwater afvoeren is voor een woning erg belangrijk. Dit gebeurt vaak via een dakgoot. Deze gaat over in een regenpijp waarna het water in een regenton opgevangen wordt of rechtstreeks de grond weer ingaat. Met een verstopte dakgoot zal het regenwater in grote hoeveelheden van het dak afstromen, aan alle kanten. Het dak kan hierdoor gaan lekken of u kunt last krijgen van andere problemen met vocht. Controleer de dakgoot meerdere keren per jaar op vuil en bladeren. Mocht de dakgoot (of de regenpijp) toch verstopt raken, schakel ons dan snel in. Het monteren van een dakgoot aan een woning doen we ook voor u.

Riool

Ook bij een verstoppingen in het riool zijn we u graag van dienst. Onze loodgieter beschikt over de juiste gereedschappen om de verstopping snel te lokaliseren én te verhelpen. We kunnen bijvoorbeeld met een camera kijken waar het riool verstopt is. We herstellen de verstoppingen direct zodat u geen last krijgt van bijvoorbeeld vochtproblemen.

Heeft u een loodgieter nodig die u kan helpen met uw verstopping? Neem dan snel contact met ons op.

Wat kunt u zelf doen?

U hoeft niet gelijk de hulp in te schakelen van een professional wanneer uw afvoer verstopt zit. U kunt zelf eerst nog een paar dingen proberen.

  • Soda: U kunt door middel van soda en kokend water uw afvoer proberen te ontvetten. Kook een liter water en mix dit met soda. Giet dit in uw wc en laat het even staan, trek daarna door. Heeft het nog niet geholpen? Herhaal deze stap dan nog een paar keer voor beter resultaat of schakel de loodgieter in.
  • Ontstopper: U kunt natuurlijk ook altijd nog een rubberen ontstopper gebruiken. Heeft u deze niet in huis? Koop deze dan bij de dichtstbijzijnde bouwmarkt. Wat u ook probeert om uw afvoer te ontstoppen, gebruik nooit chemische middelen. Deze middelen kunnen namelijk uw afvoer beschadigen én het is slecht voor uw gezondheid en het milieu. Is het niet gelukt om uw afvoer te ontstoppen. Schakel dan de loodgieter in Oosterhout in! Ze zijn 24/7 beschikbaar en staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

De loodgieter in Oosterhout

Het is toch handig dat u contact opneemt met een loodgieter wanneer het zelf niet lukt de afvoer te ontstoppen. Wij ontstoppen onder andere:

  • Afvoeren
  • Doucheputjes
  • Gootstenen
  • Leidingen
  • Riolering
  • Wasbakken
  • Wc’s

Het ligt aan het type verstopping hoe deze opgelost gaat worden. De loodgieter kan gebruik maken van een hogedrukspuit, een speciale ontstoppingsveer of een gewone ontstopper. De blokkade wordt zo verwijdert, wat ervoor zorgt dat alles weer goed doorstroomt. Laat uw afvoer dus ontstoppen in Oosterhout, de verstopping is dan snel verholpen!

Verstoppingen

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!