Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

Regelmatig komt het voor dat er iets verstopt is in de woning. Het maakt niet uit om wat voor een verstopping het gaat, het is heel vervelend als u er last van heeft. Vaak is het noodzakelijk dat een verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt. Loodgieter Oosterhout helpt u graag bij het verhelpen van uw verstoppingen.

Verstoppingen toilet, douche en gootsteen

Spoelt uw toilet, douche of gootsteen niet meer door? Als u zelf aan de slag bent gegaan met ontstoppingsmiddelen, maar dit geen effect heeft gehad, dan is het verstandig om Loodgieter Oosterhout in te schakelen. Verstoppingen kan u in het dagelijks leven erg belemmeren, en kan zelfs lekkages of overstromingen veroorzaken. Het is dan ook noodzakelijk dat deze verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarom hebben wij een spoedservice, waarmee we dezelfde dag nog bij u langskomen om het probleem te verhelpen.

Om een verstopte afvoer te voorkomen, is het verstandig om niks door te spoelen wat er niet hoort. Vochtige toiletdoekjes worden bijvoorbeeld vaak in het toilet gedeponeerd en doorgespoeld. Dit geldt ook voor maandverband. Daarnaast kan een te grote hoeveelheid toiletpapier ook voor een verstopping zorgen. Wij gebruiken bijvoorbeeld een veer om de toiletafvoer te verstoppen en uw wc weer goed door te laten lopen. Als dit niet werkt, dan hebben we nog ander gereedschap achter de hand.

Dakgoot verstopt

Een verstopte dakgoot komt minder vaak voor. Regenwater afvoeren is voor een woning erg belangrijk. Dit gebeurt vaak via een dakgoot. Deze gaat over in een regenpijp waarna het water in een regenton opgevangen wordt of rechtstreeks de grond weer ingaat. Met een verstopte dakgoot zal het regenwater in grote hoeveelheden van het dak afstromen, aan alle kanten. Het dak kan hierdoor gaan lekken of u kunt last krijgen van andere problemen met vocht. Controleer de dakgoot meerdere keren per jaar op vuil en bladeren. Mocht de dakgoot (of de regenpijp) toch verstopt raken, schakel ons dan snel in. Het monteren van een dakgoot aan een woning doen we ook voor u.

Riool

Ook bij een verstoppingen in het riool zijn we u graag van dienst. Onze loodgieter in Oosterhout beschikt over de juiste gereedschappen om de verstopping snel te lokaliseren én te verhelpen. We kunnen bijvoorbeeld met een camera kijken waar het riool verstopt is. We herstellen de verstoppingen direct zodat u geen last krijgt van bijvoorbeeld vochtproblemen.

Heeft u een loodgieter nodig die u kan helpen met uw verstopping? Neem dan snel contact met ons op.

Verstoppingen

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!