Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

Een veel voorkomende ergernis in huishoudens, is een verstopping in de riolering van bijvoorbeeld het toilet, de douche of de gootsteen in de keuken. Dergelijke verstoppingen zorgen niet alleen
voor een nare stank in uw woning, het wordt soms ook onmogelijk om nog gebruik te maken van deze voorzieningen. Immers, als het water niet goed wegloopt is het gebruik van uw toilet niet erg fijn! Gelukkig staan onze loodgieters klaar voor het ontstoppen van uw riolering in Oosterhout en omgeving. Het liefst voorkomen wij een verstopping in uw afvoer en komen we eens per half jaar langs voor het doorspuiten van de riolering. Zo worden beginnende verstoppingen opgelost en zal een daadwerkelijke verstopping niet snel ontstaan. Naast het onderhoud waarmee wij u helpen, kunt u zelf ook maatregelen nemen om een verstopping tegen te gaan.

Tips tegen verstoppingen in Oosterhout

Een riolering ontstoppen in Oosterhout is niet altijd noodzakelijk, mits u niet meer toiletpapier gebruikt dan nodig is, de putjes van bijvoorbeeld uw douche en oprit eens per zoveel tijd goed schoonmaakt en voorkomt dat etensresten in uw afvoer terechtkomen. Dit laatste kan door gebruik te maken van een zeefje in uw gootsteen. Dit geldt overigens ook voor de afvoer aan de buitenzijde van uw woning. Laat een kapje over de regenpijp aan uw woning plaatsen, zodat takjes en bladeren zoveel mogelijk buiten de afvoer kunnen worden gehouden.

Door uw afvoer naast bovenstaande tips door te laten spuiten, bent u helemaal verzekerd van een schone riolering! Bel ons direct voor extra informatie, wij zijn een 24 uurs loodgieters.

Riolering ontstoppen

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!