Ervaren vakmannen

De juiste kennis en oplossing

De CV specialist

24/7 bereikbaar

Een lekkage is een probleem waar u niet mee te maken wilt krijgen. Toch kan er in iedere woning in Oosterhout en omgeving plots een lekkage opduiken. Is het de eerste keer dat u te maken heeft met een lek? Dan weet u mogelijk niet goed wat u moet doen. Wij raden u altijd aan de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Probeer dit vooral niet zelf, maar laat dit over aan onze loodgieter uit Oosterhout. Lekkages verhelpen behoort namelijk tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze professionals zijn onder meer gespecialiseerd in lekkages verhelpen aan het waterleidingnetwerk in uw woning.

Lek opsporen

Bij een lekkage vermoedt u ongetwijfeld dat er een plas water staat ergens in uw woning. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Zo zijn de meeste leidingen verwerkt in vloer, muur of plafond. Hierdoor hoeft een lekkage niet direct zichtbaar te worden. De onzichtbare schade die wordt aangericht, is echter bijzonder groot. Hoe u toch weet dat er sprake is van een lek? Dit kan door het ontstaan van een vochtplek op vloer, muur of plafond. Ook duidt een verminderde waterdruk vaak op een lek. Kunt u het lek zelf niet vinden? Doe dan een beroep op onze loodgieter. Met behulp van lekdetectie sporen wij de bron tot in de millimeter nauwkeurig op. Hierdoor hoeft er nauwelijks sloop- of breekwerk verricht te worden. Lekkages verhelpen wordt zodoende een stuk efficiënter.

Met spoed uw lekkages verhelpen

Doordat een lekkage veel schade aan kan richten, wilt u het lek zo snel mogelijk dichten. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres. Lekkages verhelpen met spoed behoort namelijk tot onze dagelijkse werkzaamheden. Is er sprake van een lekkage? Dan hoeft u enkel contact op te nemen met onze loodgieter in Oosterhout. Indien het inderdaad spoed betreft, sturen wij direct een loodgieter naar u toe. Lekkages verhelpen neemt hierdoor nooit veel tijd in beslag. Kies dus eieren voor uw geld en laat lekkages altijd met spoed verhelpen!

lekkage verhelpen

Schakel onze spoedservice in bij noodgevallen!